Go Back
Print
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Przepis na karpatkę
Print Recipe
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
2
minutes
mins
15
minutes
mins
Total Time
22
minutes
mins
Posiłek
Deser, Drugie śniadanie, Lunchboxy, Lunche, Śniadania
Smaki
Słodkie
Servings
2
Equipment
kuchenka
Ingredients
1
opakowanie
groszku ptysiowego (u mnie owsiany)
1
budyń waniliowy
1
mały skyr waniliowy
2
łyżki
erytrytolu
Instructions
Budyń ugotuj w 400 ml wody z dwoma łyżkami erytrytolu (ciut gęściej)
Odstaw by ostygł
W miseczce ułóż na dno groszek ptysiowy
Budyń połącz ze skyrem
Ukłądaj na groszku ptysiowy
Na wierz uł,oż kolejną warstwę groszku
Lubisz na ciepło to od razu wcinaj :0
Można włożyć do lodówki by masa się ścieła
To tyle!
Smacznego :)
Video
https://youtube.com/shorts/8Fp_xMIPSQE?feature=share
Video can't be loaded because JavaScript is disabled:
Obłędna karpatka w wersji fit! (https://youtube.com/shorts/8Fp_xMIPSQE?feature=share)
Keyword
bez mięsa, drugie śniadanie, karpatka