Go Back

Przepis na karpatkę

Prep Time 5 minutes
Cook Time 2 minutes
15 minutes
Total Time 22 minutes
Posiłek Deser, Drugie śniadanie, Lunchboxy, Lunche, Śniadania
Smaki Słodkie
Servings 2

Equipment

  • kuchenka

Ingredients
  

  • 1 opakowanie groszku ptysiowego (u mnie owsiany)
  • 1 budyń waniliowy
  • 1 mały skyr waniliowy
  • 2 łyżki erytrytolu

Instructions
 

  • Budyń ugotuj w 400 ml wody z dwoma łyżkami erytrytolu (ciut gęściej)
  • Odstaw by ostygł
  • W miseczce ułóż na dno groszek ptysiowy
  • Budyń połącz ze skyrem
  • Ukłądaj na groszku ptysiowy
  • Na wierz uł,oż kolejną warstwę groszku
  • Lubisz na ciepło to od razu wcinaj :0
  • Można włożyć do lodówki by masa się ścieła
  • To tyle!
  • Smacznego :)
Keyword bez mięsa, drugie śniadanie, karpatka