Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
Przepis na lawas z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Print Recipe
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Posiłek
Dania główne, Drugie śniadanie, Lunchboxy, Przekąski
Smaki
Słone
Servings
1
Calories
557
kcal
Ingredients
1
lawasz
1
mała
gruszka
40
g
sera pleśniowego
garść
orzechów włoskich
Instructions
Nagrzej piec na 200 stopni
Na wyłożoną papierem blachę rozłóż jeden lawasz
Gruszkę umyj i pokrój wzdłuż na bardzo cienkie plasterki
Ułóż jeden koło drugiego na lawasz
Ser pleśniowy pokrój na małe kawałeczki
Posyp placek
Na wierzch wyłóż orzechy włoskie
Piecz w piecu 15-20 min
Smacznego :)
Video
Keyword
bez mięsa, lawasz