Go Back
Print
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Przepis na muffinki dyniowe z orzechami
Print Recipe
Prep Time
8
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
48
minutes
mins
Posiłek
ciasta, Desery, Lunchboxy, Lunche, Przekąski, Śniadania
Smaki
Słodkie
Servings
10
Calories
138
kcal
Equipment
kuchenka
Ingredients
100
g
płatków owsianych
250
g
puree z dyni
3
łyżki
wiórków kokosowych
2
miarki
odżywki białkowej
3
łyżki
wiórek kokosowych
500
g
sera białego chudego
15
g
orzechów włoskich
15
g
migdałów
1/2
szklanki
wody
Instructions
Ser biały rozgnieć widelcem w osobnej misce
Odmierz 100g płatków owsianych
Do płatków dodaj wiórki kokosowe, odżywkę białkową i wymieszaj
Dolej wody i ponownie wymieszaj
Dodaj puree i rozgnieciony ser
Wszystko dokłądnie wymieszaj
Rozłóż masę w foremki do muffinek
posyp pokruszonymi orzechami lub migdałami
Wstaw do pieca na 180 stopni na 40 minut
Keyword
bakalie, bez mięsa, ciasto dyniowe, dynia, mix smaków, owsianka, warzywa sezonowe