Jaja, budyń, wodę, erytrytol, kakao i twaróg wrzuć do miski
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj blenderem
Ostaw na 10 minutek
W międzyczasie przygotuj banany
Obierz i pokrój je na połówki
Orzechy nożem posiekaj
Patelnie rozgrzej
Pędzlekiem nakladaj odrobinę oleju kokosowego dobrze rozprowadzając po całej patelni
Wlewaj ciasto i jednocześnie rozprowadzaj po całej patelni
Ciasto ma byc cieniusieńkie
Gdy sie zetnie bardzo delikatnie przewróć na drugą stronę (jak ja to robię pokazuję na filmiku)
Po usmażeniu układaj naleśniki jedne na drugim, aż do całkowitego wysmażenia (nadaje to miękkość)
Gdy juz mamy wszystkie gotowe na połówce każdego z nich posmaruj łyżeczkę masła orzechowego
Ułóż połówke banana i złóż na pół
Zwiń w rulon
Układaj na talerzu
Rozpuść czekoladę w garneczku dodając mleko, mieszaj cały czas, aż do użyskania gładkiej, lanej konsystencji
Polej każdego naleśnika
Podawaj z pokruszonymi orzechami